Schrijf je direct in voor de nieuwe oudertraining!

Goudeerlijk - voor een betere relatie tussen ouders en kinderen

Training

  • Voor ouders & professionals
  • Praktische aanpak
  • Coaching & opleiding

Oudertraining "Meer rust en plezier in je gezin"

---Nieuwe data!!!!----Najaar 2020

-dag 1: woensdag 23 september 2002

-dag 2 woensdag 14 oktober 2020

In deze tweedaagse gaan we, naast hele duidelijke en praktische modellen, ook veel tijd besteden aan de thema’s die spelen in jouw gezin. Hoe lekker om echt de tijd te nemen voor jouw gezin! Voor jezelf als ouder. Om erachter te komen wat je helpt. Om je te laten inspireren en om andere oplossingen te bedenken. Om op een andere manier naar dingen, die spelen in je gezin, te kijken.  Zodat je uit je eigen patroon kan stappen als jij dat wil.

Voor meer rust. Voor meer plezier. 
In deze training gaan we voor echt; geen trucjes. Want dat hebben kinderen zo door!


Wel praktische dingen die jou gaan helpen omdat we een aantal modellen gaan gebruiken die jou inzicht geven, op een andere manier dan je gewend bent. Eenvoudig maar doeltreffend.Wat er aan bod komt in deze 2 dagen:

  • Je krijgt inzicht en meer begrip voor wat er gebeurt in communicatie bij je kind en bij jezelf als ouder.
  • Je krijgt meer invloed op je eigen stemming. Zodat als je weer eens geïrriteerd bent, boos, bezorgd voelt of…..je meer inzicht hebt over wat er nu eigenlijk gebeurt in die communicatie.
  • Je onderzoekt wat jouw energiegevers zijn. Je komt er tegelijk ook achter wat voor jou energievreters zijn. Door duidelijk te hebben waar jij energie van krijgt, ga je bewuste keuzes maken. Je neemt eindelijk eens te tijd om hierbij stil te staan. Je weet dus waar je meer van wilt en minder van gaat doen.
  • Je gaat meer inzicht krijgen in een situatie. En wat, hoe en waarom jij, ik en anderen de dingen doen zoals we ze doen en hoe we dat kunnen veranderen.
  • Je leert met je kind in gesprek te gaan en vragen te stellen die je kind echt zullen helpen.
  • Je weet wat helpend is bij het vergroten van het zelfvertrouwen van jouw kind.

Doe je met ons mee? Iedereen is welkom: ouders met jonge kinderen of pubers, ouders met samengestelde gezinnen, ouderkoppels…. Kortom iedere ouder die het beste uit de opvoeding wilt halen en zin heeft om geïnspireerd te worden en echt dingen anders te doen.Datum:  voorjaar 5 feb en 11 mrt '20
               zomer 3 juni en 1 juli '20

Tijden: 9.30-16.30

Locatie: Heijdsepad 1 Monster

Kosten: 175 euro inclusief koffie/thee en een verse lunch

Meld u aan voor deze training

Contactformulier