Schrijf je direct in voor de nieuwe oudertraining!

Goudeerlijk - voor een betere relatie tussen ouders en kinderen

Ons team

  • Voor ouders & professionals
  • Praktische aanpak
  • Coaching & opleiding

Els van der Wel-Barendse

Trainer/kindertherapeut

Even voorstellen..ik ben Els. Getrouwd met Rutger en moeder van 3 kids. Ik ben gestart als leerkracht in het basisonderwijs. Vrij snel daarna ben ik opgeleid tot kinder- en jeugdtherapeute. Altijd al was ik geïnteresseerd in hoe dat werkt bij mensen en puzzelde ik mee om samen op zoek te gaan hoe het voor jou het beste werkt. Sinds 10 jaar heb ik mijn eigen praktijk Goudvinder 'voor een blij en ontspannen kind'.
Al zoveel welwillende ouders heb ik ontmoet. Bij Goudeerlijk willen we een plek bieden waar je je als ouder en professional kan verdiepen, herkennen en puzzelen we graag met jou mee. 

Als trainer omschrijven mensen mij als warm, eerlijk, inspirerend en met humor.  

Christine Kuiper

(NLP) Trainer/ coach

Even voorstellen..ik ben Christine, iedereen noemt me overigens Chris. Moeder van 2 kinderen en getrouwd met Wouter. Zelf heb ik jarenlang in het onderwijs gewerkt in diverse functies. Ik ben gecertificeerd NLP trainer en daarnaast ook geschoold in Oplossingsgericht Werken en Systemisch Begeleiden. Momenteel werk ik naast mijn werk voor Goudeerlijk als (NLP) trainer en coach. Ik geef diverse opleidingen in Delft, bij de 1e Verdieping. Prachtig werk. En met Goudeerlijk hoop ik ook veel ouders en preofessionals  te bereiken; het gezin is immers zo'n belangrijke plek voor kinderen. Heerlijk als ouders met meer zelfkennis, relativering en vertrouwen hun kinderen laten opgroeien. Wat een mooie basis. 

Als trainer omschrijven mensen mij als helder, nuchter, makkelijk en vertrouwd.