Schrijf je direct in voor de nieuwe oudertraining!

Goudeerlijk - voor een betere relatie tussen ouders en kinderen

Ons verhaal

  • Voor ouders & professionals
  • Praktische aanpak
  • Coaching & opleiding

Ons verhaal

De oorsprong van Goudeerlijk is heel simpel; we zagen een behoefte van ouders aan begeleiding. Zo zijn we gestart. We zagen behoefte aan meer kennis en inzichten binnen het gezin. Hulp die niet denkt in hokjes maar kijkt wat er werkt voor jou. Jou als ouder. Want wat speelt er veel in een gezin. En wat weet je er als ouder hoe de dynamiek van het gezin werkt? Hoe fijn om daar wat meer over te weten zodat jij als ouder dingen anders kan doen zodat dat weer jouw kind helpt.

En gaandeweg kwam er ook behoeft aan een goede kindercoachopleiding.  Goudeerlijk is er dus voor iedere ouder en voor elke professional die het verschil wil maken. 

Ouderbegeleiding
Er wordt veel hulp geboden aan kinderen maar voor de ouders is er gewoon niet zo veel. En dan hebben we het over professionele hulp, training en coaching voor ouders die verder gaan dat wat tips en algemene informatie. Van professionals die weten hoe de ontwikkeling van een kind gaat, ruime ervaring als coach en trainer met als specialiteit gezinnen.
Want soms loopt het even niet lekker in je gezin. Je hebt problemen met je kinderen, je merkt dat ze niet lekker in hun vel zitten. Wat je merkt is problemen op school, ruzie thuis, kinderen willen niet luisteren, faalangst, weinig zelfvertrouwen, gedoe met pubers, acceptatie van veranderende gezinssituatie en noem het maar op…. Of ogenschijnlijk loopt het allemaal wel lekker door, maar heb je toch het gevoel dat je dingen anders zou willen doen. Je wilt een betere relatie met je kind, meer energie aan het einde van de dag, alle ballen op een relaxtere manier hoog kunnen houden.
Wat is er nou echt aan de hand, wat speelt er, waar kun je mee aan de slag? Het leven is soms een gedoe, en problemen met kinderen hoeft nog niet te betekenen dat het ‘probleemkinderen’ zijn. Jij als ouder kan ook een steuntje in de rug gebruiken, bent erbij gebaat dat iemand met je meekijkt. Iemand met kennis, ervaring en een professionele aanpak. Iedereen snapt toch dat hoe je met elkaar omgaat direct invloed heeft op eenieder afzonderlijk en uiteraard op het reilen en zeilen in je gezin.
Wij zijn er speciaal voor jou. Aan de slag met elkaar. Voor een betere relatie tussen jou en je kind.

Kindercoachopleiding
Er kwam uit het werkveld,( scholen, leraren, zorg en kinderopvang) veel vraag of we onze ervaring en expertise wilde delen. En dat doen we graag..kinderen zijn belangrijk in de wereld. Voor professionals die het verschil willen maken is er daarom de jaaropleiding kindercoach. Kijk bij aanbod en je vind daar meer over.