Schrijf je direct in voor de nieuwe oudertraining!

 

 

Goudeerlijk - voor een betere relatie tussen ouders en kinderen

Ons verhaal

  • Voor alle ouders
  • Praktische aanpak
  • Coaching door professionals

Ons verhaal

De oorsprong van Goudeerlijk is heel simpel; we zagen een behoefte van ouders aan begeleiding. En we zagen behoefte aan meer kennis en inzichten binnen het gezin. Super interessant natuurlijk, zo'n dynamiek van het gezin. En wat weet je er als ouder van? Hoe fijn om daar wat meer over te weten. Goudeerlijk is er dus voor iedere ouder.

Er wordt veel hulp geboden aan kinderen maar voor de ouders is er gewoon niet zo veel. En dan hebben we het over professionele hulp, training en coaching voor ouders die verder gaan dat wat tips en algemene informatie. Van professionals die weten hoe de ontwikkeling van een kind gaat, ruime ervaring als coach en trainer met als specialiteit gezinnen.
Want soms loopt het even niet lekker in je gezin. Je hebt problemen met je kinderen, je merkt dat ze niet lekker in hun vel zitten. Wat je merkt is problemen op school, ruzie thuis, kinderen willen niet luisteren, faalangst, weinig zelfvertrouwen, gedoe met pubers, acceptatie van veranderende gezinssituatie en noem het maar op…. Of ogenschijnlijk loopt het allemaal wel lekker door, maar heb je toch het gevoel dat je dingen anders zou willen doen. Je wilt een betere relatie met je kind, meer energie aan het einde van de dag, alle ballen op een relaxtere manier hoog kunnen houden.
Wat is er nou echt aan de hand, wat speelt er, waar kun je mee aan de slag? Het leven is soms een gedoe, en problemen met kinderen hoeft nog niet te betekenen dat het ‘probleemkinderen’ zijn. Jij als ouder kan ook een steuntje in de rug gebruiken, bent erbij gebaat dat iemand met je meekijkt. Iemand met kennis, ervaring en een professionele aanpak. Iedereen snapt toch dat hoe je met elkaar omgaat direct invloed heeft op eenieder afzonderlijk en uiteraard op het reilen en zeilen in je gezin.
Wij zijn er speciaal voor jou. Aan de slag met elkaar. Voor een betere relatie tussen jou en je kind.