Schrijf je direct in voor de nieuwe oudertraining!

Goudeerlijk - voor een betere relatie tussen ouders en kinderen

Werkwijze

  • Voor ouders & professionals
  • Praktische aanpak
  • Coaching & opleiding

De dynamiek van het gezin en hoe dat een kind beinvloedt

Een gezin is dynamisch! En wat gebeurt er veel in. Als het niet zo lekker loopt in je gezin dan kun je het van twee kanten benaderen. Wij geloven dat 1+1= 3 wordt.. hulp voor het kind EN de ouder. Dat wordt hulp duurzaam. Dan gaan er echt dingen veranderen.

Jij als ouder
Wat jij kan doen als als ouder? Dat is soms zo zoeken....Probeer jij ook vaak hetzelfde? Laten gaan, juist praten, dingen samen ondernemen. Sommige dingen zullen helpen, sommige niet. Ook kan het zijn dat je je zorgen maakt om je kind. Misschien loopt het niet zo lekker op school, of tussen jullie. Er kan van alles zijn! In een gezin speelt immers heel veel. En elke ouder, ja elke ouder(!), komt regelmatig iets tegen. Hoe lekker is het om aan de slag te gaan met wat JIJ als ouder kunt doen? En daar zijn wij voor. 

Als ouder kan je aan de slag met de oudertraining en coaching. Waarom ook een oudertraining..in een groep. Moet dat nou? Onze ervaring is inmiddels dat er in deze groep ontzettend leuke en enthousiaste ouders zitten die op zoek zijn naar meer tools. En dat het ook prettig is om met elkaar erover te sparren. Juist die herkenning is fijn. En iedere ouder komt met zijn eigen doel. Er is ruimte genoeg voor wat jij wilt leren. Of dat nou meer geduld is, minder ruzie, meer bij jezelf blijven, omgaan met de emoties van je kind....noem maar op. Daarnaast zijn de oudertrainingen  ongedwongen. Geen zware sfeer. Natuurlijk benoemen we waar het over gaat. En dat raakt. En we hebben ook gewoon lol en plezier met elkaar. 

Jij als professional
Als professionals weet jij waarschijnlijk ook al hoe belangrijk de dynamiek van het gezin is en hoe dat weerslag geeft op het kind. Daarom bieden wij in onze jaaropleiding kindercoach ook een uitgebreid programma waarin het kind EN het gezin erom wordt begeleid. 

Problemen met kinderen hoeft nog niet te betekenen dat het probleemkinderen zijn!

Els, kindertherapeut en trainer Goudeerlijk