Schrijf je direct in voor de nieuwe oudertraining!

 

 

Goudeerlijk - voor een betere relatie tussen ouders en kinderen

Werkwijze

 • Voor alle ouders
 • Praktische aanpak
 • Coaching door professionals

Waar zit jouw volgende stap?

Neem de stap om de relatie met je kind te verbeteren en om de dynamiek van het gezin te ontdekken en volg bij ons een workshop of training. Uit ervaring weten we dat werken in een groep enorm versterkend is. Dat je dan juist de volgende stap kan maken. Omdat je herkenning vind, wordt geïnspireerd of juist tegenkomt wat je zo moeilijk vindt. Wij werken met 2 trainers met groepen tussen de 8 en 25 deelnemers.

En het is gewoon ook interessant om meer te weten hoe dat nou werkt, binnen een gezin. Zodat er keuzemogelijkheden ontstaan van hoe je ermee om kunt gaan. Oplossingsgericht begeleiden is ons uitgangspunt. Wat je gaat doen in de trainingen? Door middel van praktische voorbeelden, modellen, oefeningen en verhalen gaan we met elkaar aan de slag. Iedere ouder komt dingen tegen in het gezin. Wat werkt voor jou als ouder binnen je gezin, daar gaat het om. We staan voor een nuchtere, praktische aanpak met diepgang. We houden van echt en niet van trucjes.  

Alle ouders zijn onze doelgroep. Het gezin staat centraal. In welke samenstelling dan ook.

Kies wat bij jou past:

 • Workshops 
  Wij bieden losse workshops aan, per thema. Prima los te volgen maar ook in een serie. Leuk, inspirerend en laagdrempelig.

 • Trainingen 
  Daarnaast geven een 1- en 2 daagse trainingen. In een dag kan zoveel meer gebeuren dan een paar uurtjes! Voor diegene die echt een stap willen maken.

 • Oudercoaching   
  Verder is er de kans om je aan te melden voor een individuele sessie waarbij je je eigen gezin op een hele andere manier in beeld brengt. Geeft altijd mooie inzichten. 

 

De dynamiek van het gezin

Een gezin is dynamisch! En wat gebeurt er veel in. Als het niet zo lekker loopt in je gezin of je wil meer contact met je kind..wat kan je dan doen? Probeer jij ook vaak hetzelfde? Laten gaan, juist praten, dingen samen ondernemen. Sommige dingen zullen helpen, sommige niet. Ook kan het zijn dat je je zorgen maakt om je kind. Misschien loopt het niet zo lekker op school, of tussen jullie. Er kan van alles zijn! In een gezin speelt immers heel veel. En elke ouder, ja elke ouder(!), komt regelmatig iets tegen. 

Hoe lekker is het om aan de slag te gaan met wat JIJ als ouder kunt doen? En daar zijn wij voor. Goudeerlijk, speciaal voor ouders. 

Krachtig, inspirerend en met een knipoog (en daarmee een fijne sfeer). Sterke avond dames!

kindertherapeut en deelnemer workshops